ABC: jednostavan softver za personalizaciju i natpise

- softverska rešenja -

ABC softver je najlakši softver za graviranje Gravotech-ovim laserima i mehaničkim CNC mašinama. Gravirajte u 3 jednostavna koraka preko PC-a ili tablet-a!
  • Intuitivni vizuelni interfejs
    ABC je softver lak za upotrebu namenjen za gravere sa jednostavnim potrebama izrade. Interfejs je lak za razumevanje i zasnovan je na vizuelnim ikonicama. Brzi dizajnirajte vaš posao graviranja u 3 koraka: 1. odaberite veličinu pločice ili radne površine. 2. Sastavite kompoziciju graviranja. 3. podesite mašinu. Različite funkcije su dostupne da pomognu u svakom koraku, kao što je Point & Shoot za definisanje radne površine. Pregled omogućava proveru kompozicije pre nešto što izrada krene.
  • Laserske i mehaničke mašine
    ABC softver je kompatibilan sa našom M serijom ili IS200 mehaničkom graverskom mašinom kao i sa Welase laserskom radnom stanicom. Određene laserske i mehaničke funkcije su dostupne u softveru za preuzimanje prednosti mašina kao što su lasersko duboko markiranje i prosecanje, mehanička ispuna karaktera itd. Koristite isti softver na nekoliko graverskih mašina!  
  • Na usluzi vašem poslu
    Graviranje je svakom na dohvat ruke uz ABC. Ubrzo započnite vaš biznis u svetu graviranja čak iako ste početnik. ABC is orijetnisan prema primeni; funckcije kao što su čišćenje ili skeniranje pod drugim uglom čine vam posao lakšim dok radite gravure. Obogatite vaše kompozicije vektorima zahvaljujući biblioteci logo-a. Jednostavnost ABC je odlična za graviranje u malprodajnim uslovima animirajuću goste i poboljšavajući iskustvo za klijenta.
Graviranje i prosecanje drveta na LS100
Play Video about Graviranje i prosecanje drveta na LS100