Softver

- softverska rešenja -

Naša stručnost i graviranju i prosecanju nas je navela da proizvedemo naš softver. Stvarajte gravure i putanje za prosecanje, upravljajte mašinama, dizanirajte vaš nakit u 3D… Sve je moguće!
Naš rang CAD/CAM softvera, TypeEdit i TYPE3-CAA su začeti da olakšaju tranziciju između kreativnog sveta i proizvodnog procesa. Stvarajte 3D predstavljanje kalupa, prototipova, medalja, i mnogo drugog. 
Gravostyle, Lasertrace, i ABC su naši CAD i upravljački softveri za pokretanje Gravotech laserskih i mehaničkih mašina za graviranje i markiranje. Dizajnirajte vaše zadatke koristeći tekst, vektore, simbole i promenjive. Softver je kompatibilan sa personalizacijom, izradom obeležja i opcijama sledljivosti. Dostupan je u mnoštvu korisničkog nivo-a.

sof p abc tablet text logo 2

ABC

jednostavan softver za personalizaciju i natpise
sof p gravostyle settings computer pharmacie1 Teaser

Gravostyle™

jedinstveni CAD/CAM softver za pokretanje Gravotech graverskih mašina
sof a lasertrace datamatrix barcode 1

Lasertrace

upravljački softver za pokretanje sistema sledljivosti
“Lako kao ABC” 
Gravotech-ov softver za pokretanje mehaničkih i laserskih mašina. 
Kao jednostavan i intuitivan softver, ABC vas vodi prvim koracima u svet graviranja, idealan je za izradu plaketa za vrata, bedževa, trofeja, etiketa, personalizaciju, poklone i nakit. 
 
Gravostyle 
“jedinstveni CAD/CAM softver za pokretanje Gravotech graverskih mašina 
Kao prava riznica alata za pravog gravera, Gravostyle vam omogućava guranje granica u istraživanju mogućnosti dizajna. 
Stavlja Gravotech-ovo sažeto iskustvo i znanje na dodir vaših prstiju. 
 
LASERTRACE 
Upravljački softver namenjen za upravljanje laserskih sisitema za integraciju. Razvijen od strane Gravotech-a i obogaćen brojnim stručnostima i iskustvom, Lasertrace sadrži sve funkcije potrebne za identifikaciju i sledljivost. Serijalizujte vaše delove s lakoćom, tekstom, serijskim brojevima, logo-om, generišite kodove kao Datamatrix, barkodove, QR kod, UID, GS1, i podesite brojače i kodove za smenu 
 
TypeEdit 
TypeEdit je kompletni CAD/CAM softver 100% namenjen za transformaciju grafičke umetnosti u industrijske potrošačke proizvode. 
Gravirajte, markirajte, prosecite, izdubite u 2D, 2.5D i 3D na bilo kom materijalu na bilo kojoj CNC mašini za mašinsku obradu. Razvijan 30+ godina širom sveta pronašao je svoje mesto u industrijama: izrada kalupa, izrada alata, izrada natpisa, nakita, mašinske obrade, stolarska industrija. 
Sa TypeEdit naći ćete izvrsnost u naprednim G-kodovima.