LS900: laserska mašina za graviranje raznovrsnih mogućnosti

- laserski radni sto -

LS900 industrijska laserska mašina za graviranje dolazi sa CO2, Fiber laserskim izvorima ili Edge sistemom sa dvostrukim laserskim izvorima. Idealno je rešenje za brzo graviranje ili prosecanje.
 • ROBUSNA LASERSKA MAŠINA ZA GRAVIRANJE
  Jedinstvena radna površina na tržištu omogućava rad sa polovinama Gravotech graverskih materijala veličine 610 x 610 mm i visine 250mm čime je olakšano graviranje robusnih predmeta. Radna površina postaje laka za korišćenje zahvaljujući prolazu mašine čime je ona najmanja mašina s ovom mogućnosti. Ovo je čini idealnom za pojedinačne projekte i za manju serijsku proizvodnju
 • LASERSKA MAŠINA VELIKE BRZINE
  Uzimajući u obzir dugu istoriju industrijskih laserskih graverskih mašina donosimo tehnologiju LS900 CO2 koja ide do 4m/s što je velika vrednost za poboljšanje rada. S izborom između step motora ili DC motora bez četkica, možete da pronađete rešenje za vašu primenu i potrebe čuvajući proizvodnju na vrh toka rada. Odluka, jedinstvena za laserske radne stanice daje prioritet u zavisnosti od budžeta zahteva brzine.
 • NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI 
  Markirajte i prosecanje bilo koji materijal uz odabir laserskog izvora – Fiber za metal, CO2 za organske materijale i minerale, Edge za kombinaciju CO2 i Fiber u jednu konfiguraciju. Koristite UV štampač za dodavanje boja vašem stvaralaštvu zatim dajte LS900 mašini da automatski proseče rad zahvaljujući Print & Cut dodatku koji dolazi kao standard. Ova laserska mašina za graviranje većeg formata ide odlična za prosecanje akrila i uopšteno pronalazi namenu u izradi znakova i obeležja, sečenju i graviranju plastike.

Tehničke specifikacije

ModelLS900
Laserski izvorCO2, Fiber, Edge
Snage40 W - 60 W - 80 W
Radna površina610 x 610 mm
Optika1.5'' - 2.0'' - 2.5'' - 3.5'' - 4.0''
Maks. visina
predmeta
250 mm
Maks. težina
predmeta
25 kg
Dimenzije
mašine
945 mm x 1080 mm x 810 mm
Težina
mašine
Od 170 kg do 240 kg
Nivo buke≤ 70 dB
Point & shootda
Radna temperatura10 °C - 35 °C
KonekcijaUSB
Maksimalna brzinado 2540 mm/s
Klasifikacija bezbednostiCDRH: Class 2
Prečnik zraka0.1 mm do 0.4 mm
SoftverLaserstyle
 • Point & Shoot
 • Autofokus
 • Automatska Z osa
 • Automatski izduvni sistem: podrška za kompresovani vazduh
 • Step motori (samo za XP verziju): koristimo step motore visokih specifijacija s upravljačom elektronikom za postizanje sličnih ili boljih rezultata od naših konkurentskih brendova (dokazano dobrim uzorcima) s umanjenim rizikom od kvara i troškovima održavanja.

Materijali

M – markiranje

G – graviranje

P – prosecanje

CO2 izvor

Fiber izvor

Edge izvor (CO2 + Fiber)

Graviranje i prosecanje drveta na LS100
Play Video about Graviranje i prosecanje drveta na LS100
Play Video