Laserska rešenja za graviranje i prosecanje – efikasno i dugotrajno

Prevazilazivši industrijske standarde graviranje, laserske mašine su posvećene radu na velikom broju materijala (plasika, drvo, metal, koža, staklo itd).

Gravograph-ovi laseri dolaze u nekoliko katergorija po pitanju snage, formata i tehnologije – od manjih CO2 mašina do industrijskih FIBER rešenja.

Upotrebite stručnosti lidera laserskih i CNC rešenja:

  • Kompletna rešenja ukombinovana lakom upotrebom i efikasnošću

  • Konfornost sa visokim standardom

  • Obuka, podrška i tehnička pomoć

  • Besplatan test – isprobajte vaše potrebe na našoj mašini

CO2 laserske mašine

CO2 laserska rešenja će zadovoljiti sve vaše potrebe u pojedinačnom graviranju, seriji proizvodnje i prosecanjem u velikoj primeni:

  • Potpisivanje: štampanje pečata, plaketa, bedževa, sinoptika, znakova, umetaka

  • Personalizacija: orglice za ljubimce, bižuterija, predmeti od stakla, pokloni, najave, nakit, sportski trofeji

  • Lasersko graviranje i prosecanje u industriji: tablice s imenima, tablice za obeležavanje elektrike, modeli, prototipovi, pakovanje, direktno obeležavanje (serijski brojevi, matrične tablice…)

Fiber laserske mašinje

Fiber laserska rešenja su idealna za graviranje na metalima, inoksima, anodiziranom aluminijumu ili plastici u velikoj brzini. Povećajte vašu produktivnost ID tablica, industrijskog obeležavanja, alata i graviranja trofeja

Galvo laserske radne jedinice

Kompaktne galvanometrijske radne jedinice su dostupne u svim tehnologijama: Fiber, Hybrid, Green i CO2. Susreću se s vašim zahtevima za tačkasto graviranje i obeležavanje: serijski broj, 2D kod, logo, matrične tablice, reference …

Dodaci za laserske mašine

Gravograph nudi potpun opseg dodataka za upotpunjavanje vašeg rešenja i garancije maksimalne produktivnosti: izduvni sistemi, stolovi za prosecanje za plutajućim šrafčićima, saćasti sto za prosecanje, cilindrični dodatak i optika.