Galaxy-M D.O.O. » Proizvodi » Gotovi proizvodi

Gotovi proizvodi - proizvodi spremni za graviranje

Gotovi proizvodi su odličan dodatak za prodaju za svaki shop ili sličnu radnu okolinu. Jednostavno nabavite gotove predmete i gravirajte na njih po izboru ili laserom ili mehanički.

Tablice i etikete mogu da budu bilo šta – od nalepnice za ormane i police do označavanja električnih instalacija i razvodnih kutija. Koristeći Gravograph-ov materijal za proizvodnju tablice i etiketa, bićete sigurni u primenu ovih predmeta godinama.

Bedževi su konstantna potreba restoranima, hotelima, klubovima, vojnim uniformama i drugima. Zaposleni često menjaju ili izgube njihove bedževe. Uzimajući Gravograph-ove gotove predmete u Vašem shop-u možete da reagujete na zahteve u poslednjem trenutku.

Natpisi za vrata se koriste za navigaciju i za usmeravanje Vašeg zagovornika predstavljajući brend. Gravograph snabdeva gotovim natpisima za vrata koji su elegantni i ekonomični. Sastavljeni od aluminijuma ili mesinga, natpisi će trajati godinama.

Privesci za kućne ljubimce su predmet koji svaki vlasnik želi i želi odmah. Gravograph snabdeva manjim i većim priveskima u pakovanju od 10 ili komada u raznim bojama. Činite vaše police punim i vlasnike ljubimaca srećnim.

Privesci za ključeve su popularni pokloni i suveniri. Gravograph ima razne boje i veličine da priža vašem klijentu razne mogućnosti.

Ornamenti i plakete se koriste u raznim varijantama primena uključujući trofeje, okvire, muzeje, izložbene kutije i druge. Proberite kroz raznovrsnost oblika i veličina da nađete savršen dodatak Vašem projektu.