Razne mogućnosti personalizacije

Potrebe Vašeg klijenta

Graviranje = potreba!

Personalizacija je preko tražena usluga koja može da doda na vrednosti predmeta.

Lasersko ili mehaničko graviranje su najpopularnije tehnike personalizaciju jer daju visoko kvalitetnu, dugotrajnu impresiju na velikom broju materijala. 

Neograničene mogućnosti 

Gotovo svaki poklon ili nakit može da se izgravira, dakle granica je samo Vaša mašta! 

Veliki izbor podrške

Gravograph-ove mašine mogu da graviraju na skoro svakom materijalu, uključujući drvo, papir, karton, kožu, staklo, metal, tekstil čak i hranu!

Gravograph-ova rešenja

Gravograph pruža unikatna i besprekorna rešenja za personalizaciju svih vrsta predmeta:

Stručnjaci u graviranju su Vam na raspolaganju, da Vas navode do najodgovarajućeg izbora za Vašu potrebu

Sa Gravograph-om, možete da odaberete:

  • Lasersko obeležavanje za brzinu, raspoređivanje,preciznost i lakoću korišćenja; impresonirajte Vaše klijente sa markiranjem kompjuterski spremljenih fotografija, crteža i teksta.

  • Mehaničko graviranje za veliki izbor materijala na kojima može da se radi, zbog kvaliteta i dubine gravure. Nema ništa prefinjenije od dijamantskog graviranja da pobošlja Vaš predmet!

I uživate u prednostima:

  • Softvera, koje vas oslobađa uzda i daje kreativnost a pri tom pružajući praktičnost.(da li bila kalkulacija kretanja alata ili podešavanja lasera). Prilagodljiv na Vašu aktivnost s ponudom na jedinstven izgled i proces, Gravostyle and Dédicace će da dodaju jedinstvenu vrednost Vašem predmetu.

  • Dodataka, koji isporučuju kvalitet i brzinu isporučivanja rada: rešenja stega koje osiguravaju predmet prilikom graviranja, filtri za vazduh i prašinu, dodaci za graviranje cilindričnih predmeta u unutrašnjosti i spoljašnjosti, kontrolu po jedinici ili manjoj/srednjoj seriji proizvodnje

Da li ste znali?

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu i besprekornom softveru, neke od Gravograph-ovih mašina mogu da se postave u radnju za operaciju njom ili asistiranju da klijenti izrade svoj predmet.

Možete da upotrebite Photostyle softver da ugravirate fotografije odmah u radnju, čuvajući Vam vreme.