Graviranje na Vašem nakitu: personalizovani predmeti

Emisija o zanatu juvelira i zlatara (M20)

Tačkasto graviranje

Potrebe Vašeg klijenta

80 godina Gravograph je snabdevao industriju zlatarstva rešenjima za graviranje nakita, uključujući mašine za graviranje and rešenja za mikroprosecanja koja su pouzdana i laka za korišćenje. Gravograph-ov proširen izbor CNC mašina i usluga su četo upotrebljene na proizvodima kao: prstenje, narukvice, satovi, medaljoni. 

Od pantografa i ručnih mašina za graviranje, do M serije ili IS serije, Gravograph nudi veliki izbor da odgovara svakoj situaciji i primeni..Uključen u svaku mašinu i lak za upotrebu Gravostyle™ kompozicioni softver, nudi dugačku listu fontova i karaktera, simbola za brz i olakšan dizajn Vašeg rada. 

Dodajte na vrednosti ili izradite jedinstven personalizovani nakitni predmet sa gravericama za zlatare i juvelire!


Prosecanje imena na ogrlici sa IS200.
Prosecanje slova.
Uobičajeni proces prosecanja može da traje od to 3 sata u radionici.
Sa Gravograph-ovim rešenjem, možete da proizvodite personalizovane predmete u samo 8 minuta!

Graviranje imena Vaše bebe na baby narukvicama sa M20
Identifikujte narukvicu za bebe
Izaberite iz širokog izbora Gravograph-ovih fontova ili dodajte logo-e i simbole – ne da bude jednostavnije uz Gravostyle.

Obeležavanje Dana majke ili Dana zaljubljenih na M20 Jewel
Personalizacija ogrlica i privezaka za ogrlicu
Personalizovane ogrlice ili privesci su uvek sjajni pokloni za specijalne dane, rođendane ili jednostavno za posebne prilike. Stvorite ih brzo i lako uz Gravograph-ova graverska rešenja.

Gravograph-ova rešenja

Precizne juvelirske mašine za graviranje

Preciznost u graviranje i prosecanju je najviši elemenat u primeni nakita, u kojem Gravograph-ove mašine postižu tačnost manju od 0.1mm.

Ova preciznost je neprikosnovena je Gravograph-ove mašine za nakit su najjače i najrobusnije na tržištu. Upijaju vibracije stvorene procesom graviranja i izrade tako postižući najviši kvalitet graviranja u zlatarstvu.

Atraktivne i tihe CNC mašine

Ove mašine za graviranje nakita su dizajnirane da budu uklopljene u radnju, shop ili jednostavno zlatarsku radionicu. 

  • Sotver: Koji god obrazac, Gravostyle™ Vam omogućava da crtate oblike i kontrolišete Vašu mašinu za graviranje sa neviđenom slobodom. 

  • Tekst i simboli: izbor karaktera i fontova za Vašu primenu u zlatarstvu.

  • Fotografije: Verna reprodukcija slika koju klijent priloži; graviranje fotografija na narukvicama ili privescima više nije misterija!

  • Ručno napisane poruke: Gravograph-ova inovacija sa  Dedicace™ rešenjem. Ovo rešenje reprodukuje identične linije Vašeg rukopisa! Bilo da je crtež ili poruka, klijentova ručno ispisana misao je reprodukovana do perfekcije.

Gotovi proizvodi i dodaci

Dodaci za savršen kvalitet graviranja nakita

Prednosti za klijente

S prednošću od 80 godina iskustva na polju graviranja i obeležavanja, Gravograph je tržišni lider u opremi za graviranje nakita. Ekspetiza i inženjering su obradovali mnoge profesionalce i stručnjake u polju graviranja nakita godinama.

Prednosti Gravograph-ovih mašina za graviranje nakita:

  • Brojni dodaci specijalno posvećeni nakitu (uključujući: držače i stege, regulacioni nosevi za dubinu, sakupljači opiljaka i mnogo toga za nepogrešiv kvalitet gravure!)

  • Softversko asistiranje za za graviranje prstenja, narukvica i drugih gravirnih predmeta

  • Specijalistička obuka i tehnička podrška za bolji uvod i asistenciju u Vašim projektima graviranja

Ne zaboravite: gde Vaš projekat zahteva posebno rešenje, uslugu ili određenu mogućnosti  – samo pitajte!