Galaxy-M D.O.O. » Oblasti primene » Industrijska primena » Proizvodnja pečata i štambilja

Laserska proizvodnja pečata i štambilja

Softversko rešenje u Gravostyle-u za proizvodnju pečata

POTREBE KLIJENTA

Kompanije, administracije, javne ustanove… Mnoge strukture zahtevaju pečate na dnevnoj bazi. Proizvodnja pečata može da se izvede različiim procesimaLasersko graviranje i prosecanje gume ostaje najefikasniji načim proizvodnje kvalitetnog pečata, u seriji ili individualno.

Da li ste profesionalni graver ili trgovac? Gravograph Vam nudi kompletno rešenje za proizvodnju štampi:


Laserska mašina

Softver za pokretanje

Listovi gume za pečate

Laserska tehnologija obezbeđuje čist i besprekoran rezultat, bez obzira na noseći materijal. Stvarajte Vaše gumene, drvene ili metalne pečate koristeći istu mašinu!

PREDLOŽENA REŠENJA

Odaberite efikasnost odabirajući Gravograph kompletan asortiman opreme i materijala za proizvodnju pečata za mastilo.

BENEFICIJE KLIJENTA

Gravograph mašine za graviranje i prosecanje su osmišljene da Vas podrže u svim projetkima tekst-na-tablicu.

Ergonomične i lake za upotrebu, laserske graverske mašine su bezbedna alternativa u stvaranju kancelarijskih pečata napravljenih od tečnog polimera ili resina. Ovaj dugi i kompleksni proces zahteva neprestanu pažnju kroz sve stadijume izrade. Gravograph laserske mašine se brinu o graviranju i sečenju Vaših pečata. Stvorite profesionalni pečat uz pomoć softvera Gravostyle™, snabdeveni sa Gravograph laserskom opremom ili drugim grafičkim programom, ubacite materijal u mašinu i verujte nam! Poboljšajte proizvodnju brzinom izrade Gravograph-ovih mašina i osigurajte premium kvalitet pečata!

Bliska saradnja sa velikim igračima na tržištu kao što je Colop, je dovela do optimizacije operacije mašina za proizvodnju podloga i  poboljšanje efikasnosti sa komforom korisnika. Dakle garantujemo:

  • Izduvavanje dima i opiljaka bez greške, zahvaljujući poboljšanim izduvnim sistemima. Radna okollina ostaje zdrava, i mašina je čista.

  • Optimizovano pravac graviranja: laser skenira od gore prema dole čime se dim prži.

ODABIR GUME ZA PEČATE

Guma je materijal koji učestano koriste profesinalni graveri za proizvodnju pečata. Savitljiva i otporna, nudi savršeno lepljenje mastila i čini da se prave savršeni pečati.

Rang Rubbalase™ Gravograph gume je sačinjen od 2 reference:


 Rubbalase™ prirodan, sačinjen od prirodne gume

 

Rubbalase™ bez mirisa, idealan za ograničavanje čulnih ometala.

Gumene table su dizajnirane za upotrebu na CO2 Gravograph laserskim mašinama za prosecanje. Dostupne su u nekoliko formata (kontaktirajte nas). Tehnička predkarakteristika je registrovana u Gravostyle™, kontrolnim softverom.

Graviranje, prosecanje i fiksiranje otiska
Vektorski logo izgraviran u Rubbalase gumi

KREIRANJE I DOTERIVANJE PEČATA U GRAVOSTYLE-U

Ovo je krucijalni korak: stvaranje pečata, ili njegovo formiranje.

Gravograph kompletira rešenje graviranje i prosecanja pečata s jedinstvenim softverom na tržištu,  namenjenom za upravljanje zadataka graviranja i prosecanja. Kompletan i orijentisan prema korisniku, Gravostyle™ softver ima mnogo funkcija posvećenim za stvaranje i doterivanje pečata.

Bilo da se  stručnjak ili početnik, softver se adaptira na Vaš nivo! Gravostyle je dizajniran i za povremene korisnike. Interaktivni wizard Vas vodi  korak po korak kroz dizajn Vašeg pečata zasnovan na praznom šablonu. Nekoliko klikova je dovoljno za stvaranje standardnog pečata!

Naprednje mogućnosti Gravostyle™ nude stvaranje otisaka prstiju koristeći fotografije, vektore, logo…i onda se doteruju po želji.

Nesting funkcija automatski postavlja ublažena mesta na materijal radi optimizovanja prosecanja materijala i čuva što je više moguće gume za graviranje. Funkcija dozvoljava da u potpunosti organizujete posao!

Stvaranje pečata za mastilo sa Gravostyle-om

Proizvodnja pečata je dostupna na Discovery nivo-u Gravostyle™.

Kako se radi?

Gravograph laserska mašina projektuje zrak koji topi gumu do željene dubine. Laser gravira pečat naopačke tako da je tekst pravilno ispisan nakon pečatiranja.

Da li je Gravostyle™ a softver namenjen za proizvodnju pečata?

Gravostyle daje podršku u Vašem stvaranju i nudi mnoštvo drugih funkcija, ili „Assistants“ za podjednostavljanje posla. „Shoulder“ funkcija čini da tanka i duga slova kao što je „i“ ostanu stabilni prilikom pečatiranja njihovim ojačanjem. „Bridge“ funkcija primenjuje uklanjanje lista materijala ostavljajući tanke linije.

 I nakon graviranja?

Kad je Vaš otisak napravljen i isečen, ubacite ga u okvir obezbeđen od strane partnera: Colop, ili neki drugi okvir. Obezbedite pun rezervoar mastila. Vaš pečat je spreman za upotrebu!

Ako je vaš pečat ugraviran direktno na subtrat kao što je drveni, očistite gravuru  Gravograph-ovim rešenjima za čišćenje. Namastite ga, spreman je za upotrebu!

Koje su Gravograph-ove garancije?

  • Instalacija i tehnička podrška

  • Dizajn stvoren od strane stručnjaka: mašina i/ili softver (kontaktirajte nas)

  • Ugovor o održavanju

  • 24-oro mesečna garancija