Galaxy-M D.O.O. » Oblasti primene » Industrijska primena » Izrada izloga i znakova

Izrada izloga i znakova

POTREBE KLIJENTA

Više od 75 godina, Gravograph  je u poslu izrade znakova i komunikacionih alata na svetskom nivou. Kao jedna od osnovnih delatnosti Gravograph-ovog posla, odigrao je ključnu ulogu i prekretnicu u broju patenata i inovacija.

TRŽIŠTE U KONSTANTNOM UZRASTU

Pri dolasku nove tehnologije i razvonu zakonodavstva, tržište izrade znakova je u neprekidnom pokretu. Gravograph briljira u sledećim delatnostima:

 • štandovi sa izlogom

 • znakovi

 • isecanje slova

 • proizvodnja nagrada i dodela

Gravograph-ova rešenja nude mogućnost realizacije raznim projekata sa neviđenom preciznošću i kvalitetom.

CO2 laserska tehnologija je neverovatan alat za isecanje i obradu različitih medijuma.

Dostupni u snagama od 80W do 150W, Gravograph-ovi laseri su savršeni za veliku proizvodnju, industrijsku okolinu i manje radionice izrade znakova.

Print & Cut funkcija dostupna je kao standard preko čitavog izbora laserskih rešenja čineći izradu fantastičnih znakova brzin i visoko preciznim.

REŠENJE ZA VAS

Gravograph nudi potpun rang rešenja za graviranje i prosecanje (mikro-obrada i laserska tehnologija), dodatke, materijale za graviranje plus posebnu uslugu prosecanja u pomoć  povećanja Vaše prodaje i produktivnosti. Gravograph je uz Vas  kao pomoć u prevazilaženju svih prepreka koje se nađu u Vašem projektu izrade znakova.

 • Naročito na ovom tržištu, naša rešenja se ističu u 2 bitna standarda:

  1. Veliki rang u susret svačijim očekivanjima i potrebama za svaki posao što većoj tačnosti (od proizvodnje, unikatnih predmeta do industrijskih razmera) 
  2. Funkcije i alat specijalno osmišljeni za Vaše potrebe: dizajn ima nekoliko nivo-a softvera za umetničko izražavanje, platforme uređaja i alata (spindle i osiguravajući mehanizam za mašinsku obradu, izbor različitih snaga lasera), – široka paleta materijala za graviranje u susret Vašim zadacima.

   Ovi sistemi su legendarni po njihovom kvalitetu i izdržljivost

   Robusna i inovatinva rešenja pružaju Vam mogućnosti za nove novčane prilive sa mnogo više fleksibilnosti. Na primer, serije 1000-ki uključuju mehaničko graviranje sa modularnim radnim površinama koje pružaju raznovrsnost i druge prednosti.

BENEFICIJE KLIJENTA

KAD VAŠ ZNAK NIJE SAMO ZNAK.

Stvaranje izloga i znakova nije beznačajan posao u svakom slučaju. Ono nije samo apsolutno krucajno informativno pomagalo, već marketinška prilika da Vaš posao bude iznad konkurencije. Shodno prema tome znakovi moraju da budu besprekorni.  U prilogu, ADA (American with Disabilities Act) zakonodavtsvo prisiljava standard pristupa i izgleda javnih obeležja u službi slabovidih. To zahteva upotrebu reljefnih obeležja i uvrštavanje Brajeve azbuke za slepe i slabovide.Kao višegodišnji lider ovog tržišta, Gravograph by Gravotech je dozajnirao neprikosnoveni rang proizvoda u prilog svim proizvođačima izloga i znakova.

 • Otkrije prednosti Gravograph-ovih rešenja na nekoliko načina:

  • Ponuda fabričkih gotovih i posebnih rešenja: Gravograph se vama prilagođava i nikako suprotno.
  • Neprestani kvalitet bez obzira na učestalost upotrebe (dokle god se mašina pravilno i redovno održava – molimo da se pridržavate uputsva za korišćenje)
  • Rešenja markiranja i graviranja su vrlo pouzdana i trajaće mnogo duže od bilo kojeg proizvoda konkurencije.
 • Neke mogućnosti i opcioni dodaci dodeljeni za znakovnu izradu

  • Graverski materijal za sve potrebe izrade izloga i znakova
  • Mogućnosti graviranja i prosecanja materijala do 1 inch (25mm) debljine
  • Dizajnerski softver specijalno razvijen za Vas: Gravostyle™ Vam pruža kontrolu svih aspekata i parametara laserskog i mehaničkog graviranja uz laku upotrebu.

Gravostyle softver nudi sve funkcije za dizajn oblika za izloge i znakove, kao i za prosecanje na laseru ili CNC mašinu bez potrebe korigovanja postojanog rada na Vašem računaru.