Galaxy-M D.O.O. » Oblasti primene » Direkcioni znaci i smernice » Obeležavanje smernicama i informativnim tablama

Obeležavanje smernicama i informativnim tablama

Potrebe Vašeg klijenta

Arhitektonsko obeležavanje ključan deo svakog biznisa: informiše, privlači i daje veliku podršku brendu. Fantastičan rezultat uz pomoć odabira boje i oblika – to je Gravograph-ovo obećanje.

Možete da pronađete Gravograph-ove materijale i tehnologiju u označavanju u unutrašnjosti i spoljašnjosti ili znakovima u spoljašnjosti, plaketama za komemoraciju, reklamama za događanja i dr.

Gravograph-ova rešenja

Učinak

Gravograph pruža tehnologiju laserskog i mehaničkog prosecanja i graviranja. Rešenja su osmišljena da podrške sve vrste označavanja i rešavaju sve potrebe ove oblasti. One će trajati i nadmašiti svaku konkurenciju. Probajte i realizujte svaku Vašu ideju!

Svevrsnost

Od CNC prosecanja do stvaranja prototipova i kalupova, Gravograph-ovi materijali i mašine će učiniti Vaš zadatak stvarnim. Softver je lak za korisnika i vodiće Vas kroz čitav projekat. 

Bezbednost

Mašine su osmišljene da se upotrebljavaju bezbedno u bilo kojem okruženju proizvodnje. Dizajnirane su da minimizuju buku, eliminišu prašinu i izduvne gasove, i da su u saglasnosti sa standardima okruženja. Vaša bezbednost i zdrava radna sredina je Gravograph-ov cilj.

Beneficije

GRAVOGRAPH IZ GRUPE GRAVOTECH JE POSVEĆEN PRUŽANJU BESPREKORNIH I SVEVRSNIH REŠENJA U POLJU GRAVIRANJA I OBELEŽAVANJA.

Brajeva azbuka i pristup

Rešenje za Brajevu azbuku i specifični materijali su osmišljeni da se susreću sa potrebama ljudima sa vizuelnim nedostatkom.

Budite kreativni! Razno proizvodi za graviranje i materijali po specijalnoj porudžbini su dostupni! 

Unutrašnje obeležavanje: Gravoply™ laserGravoply™ 2Gravoply™ 1Gravoply™ 3CGravostral™Gravometall™Aluminijum u boji

Unutrašnje i spoljašnje obeležavanje: Gravoply™ UltraGravoglas™ 1AkrilGravoglas™ 2-Plex Zadnja i prednja strana: Gravoxal™Gravobrass™ exterior

Potrebe Vašeg klijenta

Svaka osoba koja putuje ili se kreće u nekom prostoru, javnom ili privatnom mora da bude informisana. Poznavanje mesta i okolina je izuzetno bitno. 

Rastuća potreba za direkcionim obeležavanjem

Od velikih korporacija do malih radnji – svaki biznis mora da obezbedi klijentu navigaciju i informaciju o prostoru gde se nalazi zbog olakšavanja svakodnevice.

Visoka očekivanja

Prelepe grafike, dosledno brendiranje, pristupačnost svima bez obzira na godine i sposobnosti – sve je bitno. Takođe, Vaši znaci moraju da izdrže uticaj vremena i okoline. Za bolju upotrebu znakova koristite najbolju plastiku i tehnologiju – Gravograph!

Gravograph 360° NUDI:

  • rešenja za graviranje, obeležavanje i prosecanje (lasersko i mehaničko) 

  • specifični softver i mogućnosti (graviranje Brajeve azbuke itd.)

  • izbor gotovih proizvoda za obeležavanje

  • odgovarajući materijali za Vaš projekat