Galaxy-M D.O.O. » Oblasti primene » Direkcioni znaci i smernice » Arhitektonsko obeležavanje

Arhitektonsko obeležavanje

Potrebe Vašeg klijenta

Arhitektonsko obeležavanje ključan deo svakog biznisa: informiše, privlači i daje veliku podršku brendu. Fantastičan rezultat uz pomoć odabira boje i oblika – to je Gravograph-ovo obećanje.

Možete da pronađete Gravograph-ove materijale i tehnologiju u označavanju u unutrašnjosti i spoljašnjosti ili znakovima u spoljašnjosti, plaketama za komemoraciju, reklamama za događanja i dr.

Gravograph-ova rešenja

Učinak

Gravograph pruža tehnologiju laserskog i mehaničkog prosecanja i graviranja. Rešenja su osmišljena da podrške sve vrste označavanja i rešavaju sve potrebe ove oblasti. One će trajati i nadmašiti svaku konkurenciju. Probajte i realizujte svaku Vašu ideju!

Svevrsnost

Od CNC prosecanja do stvaranja prototipova i kalupova, Gravograph-ovi materijali i mašine će učiniti Vaš zadatak stvarnim. Softver je lak za korisnika i vodiće Vas kroz čitav projekat. 

Bezbednost

Mašine su osmišljene da se upotrebljavaju bezbedno u bilo kojem okruženju proizvodnje. Dizajnirane su da minimizuju buku, eliminišu prašinu i izduvne gasove, i da su u saglasnosti sa standardima okruženja. Vaša bezbednost i zdrava radna sredina je Gravograph-ov cilj.

Beneficije

GRAVOGRAPH IZ GRUPE GRAVOTECH JE POSVEĆEN PRUŽANJU BESPREKORNIH I SVEVRSNIH REŠENJA U POLJU GRAVIRANJA I OBELEŽAVANJA.

Brajeva azbuka i pristup

Rešenje za Brajevu azbuku i specifični materijali su osmišljeni da se susreću sa potrebama ljudima sa vizuelnim nedostatkom.

Budite kreativni! Razno proizvodi za graviranje i materijali po specijalnoj porudžbini su dostupni! 

Unutrašnje obeležavanje: Gravoply™ laserGravoply™ 2Gravoply™ 1Gravoply™ 3CGravostral™Gravometall™Aluminijum u boji

Unutrašnje i spoljašnje obeležavanje: Gravoply™ UltraGravoglas™ 1AkrilGravoglas™ 2-Plex Zadnja i prednja strana: Gravoxal™Gravobrass™ exterior

Za svaku informaciju u vezi s Gravograph-ovim proizvodima i uslugama kliknite kontakt i javite nam se!