Galaxy-M D.O.O. » O nama

O nama

Galaxy-M je osnovano 1999. godine u Subotici sa jasnim ciljem predstavljanja francuske kuće „Gravograph Industrie Internacional“ na do tada nezastupljenom jugoslovenskom tržištu. Uvođenjem Gravograph programa na naše tržište bilo je ispraćeno velikom kampanjom kroz čitav niz sajmova i prezentacija koja je imala za cilj upoznavanje tržišta sa novom paletom proizvoda vodeće kompanije za izradu mašina, opreme i materijala za graviranje. Gravograph je brzo našao put do privrednih subjekata različite strukture proizvodnje ili vršenja usluga tako da se danas možemo pohvaliti prodajom čiji se porast tek očekuje u narednom periodu.

Misija

Misija našeg preduzeća je potpuna dominacija kompanije u oblastima koje mi zastupamo na srpskom tržištu predstavljena kroz jasan koncept programa i inovacija koje nalaze primenu u oblastima industrije i preduzetništva. Akcenat je stavljen na promotivne nastupe i sajmove u narednom periodu koji treba još više da približe asortiman našim kupcima.

Naši osnovni zadaci kao ekskluzivnog zastupnika su:

  • snabdevanje partnera mašinama, opremom i materijalima u celom dijapazonu;

  • podučavanje u tehnici graviranja i neprekidno informisanje zainteresovanih;

  • davanje stručnih saveta i pomoći – logistika;

  • sistematsko stručno usavršavanje partnera pomoću kurseva (otvoreni dani);

  • stručni, brzi servis prodatih mašina na celoj teritoriji Srbije i Crne Gore

  • isporuka kvalitetnih rezervnih delova, kao i pomoć pri njihovoj ugradnji;

U našem centru se pod idealnim uslovima pruža kompletna usluga, a u izložbenom prostoru pronaći ćete sve mašine i uređaje „Gravograph“-a. Možete da ih isprobate u radu, dok ćemo na vašem donetom materijalu uraditi i uzorke. U našem skladištu materijala, takodje prema zahtevu kupca možemo da izvršimo isecanje, fazetiranje i bušenje istih materijala.

Jedan od bitnih činilaca naše firme je jedinstveno skladište repromaterijala, rezervnih delova i alata, zahvaljujući kojem smo u mogućnosti da u svakom trenutku snabdemo kupce sa materijalom i servisom.

Galaxy-M D.O.O. je eksluzivni zastupnik kompanije Gravograph Industrie International za Srbiju i Crnu Goru od 2003. god.

Kako do nas?

Sedište naše firme se nalazi u Banijskoj ulici br.91. Ova ulica preseca put Subotica-Palić. Sa auto-puta Beograd-Subotica postoje dva odvajanja za Suboticu: Subotica Istok i Subotica Sever. Putanja za Subotica-Istok : nakon silaza sa auto puta BG-SU, ulazite u grad i prolazite pored fabrike „Pionir“, autobuske stanice, zgrade suda, i kod zgrade opštine na semaforu skrenete desno ( ka želj. nadvožnjaku ). Kada prodjete ispod pruge, idete pravo ka Paliću, i na 5.semaforu ( Rotografika sa desne strane puta ) skrenete levo u Banijsku ulicu i idete do kraja ulice do broja 91. Putanja za Suboticu-Zapad ( silaz kod Palića ): nakon silaska sa auto puta, idete ka Paliću, prodjete Palić i na ulazu u Suboticu, nakon što prodjete kasarnu (sa desne strane puta ) EKO benzinsku pumpu ( sa leve strane puta ), skrenete na sledećem semaforu desno u Banijsku ulicu i idete pravo do kraja ulice do broja 91.