ABC

jednostavan softver za personalizaciju i manje natpie

ABC softver je najlakši graverski softver za pokretanje Gravotech laserskih i mehaničkih mašina. Gravirajte u samo 3 koraka, može s računara ili tablet-a!

 • Intuitivni vizuelni interfejs
  ABC je softver lak za upotrebu stvoren za gravere i proizvođače s jednostavnim potrebama. Interfejs je lak za razumevanje, zasnovan je na vizuelnim ikonama. Brzo osmislite zadatak u 3 koraka: 1. odaberite površinu pločice. 2. sastavite kompoziciju gravure. 3. podesite mašinu. Razne funkcije za asistenciju su dostupne za svaki korak kao što su Point&Shoot za definisanje radne površine. „Preview mode“ omogućava pregled kompozicije pre nego što graviranje krene.
   
 • Laserske i mehaničke mašine
  ABC softver je kompatibilan sa M serijom i IS200 mehaničkom graverskom mašinom, kao i sa Welase laserskom radnom stanicom. Dodeljene funkcije za lasersku i mehaničku obradu su dostupne za punu prednost mogućnosti mašine kao što su  duboko lasersko markiranje, sečenje i mehanička ispuna. Koristite isti softver za sve vaše graverske mašine!
   
 • Na usluzi vašem biznisu
  Posao graviranja je na dohvat ruke svakom uz ABC softver. Započnite ubrzano vaš biznis u polju graviranja čak iako ste početnik. ABC je programski orijentisan; funckije kao što su čišćenje ili drugačiji uglovi skeniranja čine izradu markiranja ili gravure olakšavajućim. Obogatite vašu kompoziciju vektorima zahvaljujući biblioteci logo-a. Jednostavnost ABC softvera je odlična za graviranje u radnji, animirajući klijente i pobošljavajući iskustvo u poslu.
ABC nudi lak interfejs za izradu ravnih predmeta, idealan je softver za izradu manjih natpisa. Gravirajte imena za poštansko sanduče, tablice za vrata, medalje i male ID oznake s lakoćom. Softver je isporučen sa nekoliko Gravotech i True Type fontova koji su optimizovani za graviranje. Tekst se automatski centrira na tablicu kada počnete da ga pišete.
Gravirajte i personalizujte nakit, prstenje, narukvice, orglice i puno toga ABC softverkom za personalzaciju.
Savršen je za jednostavnu personalizaciju kao što je ime na hemijskoj olovci, datum ugraviran na burmu, ili kratka poruka za oličenje boce parfema.
ABC sadrži parametre za graviranje cilindričnih predmeta: unesite prečnik prstena i odaberite lokaciju rada na poklonu ili nakitu zahvaljujući crvenom laserskom pointeru.
Aktivirajte mod čišćenja za čist i gladak finiš gravure.
Da li imate ograničen brojh proizvoda koji želite da markirate? ABC Catalog je pravi izbor za vas!
Imamo širok izbor gotovih predmeta za graviranje i širok izbor medalja i manjih tablica.
Svi paramteri graviranja su već podešeni, čuvajući vam vreme.
Momentalno pružite vašim klijentima personalizovani predmet koji žele!