Materijali za lasersko graviranje: izbor i kvalitet


Iz godine u godinu, Gravotech je razvio specifične materijale za laserko graviranje i prosecanje. Otkrijte materijale s kojima ćete zadovoljno raditi iz dana u dan.
  • Velika raznovrsnost materijala
  • Lagerovanje
  • Kvalitet kao stanje uma

S više od 10 rangova materijala specijalno dizajniranih za lasersko graviranje i prosecanje, pronađite proizvod za Vas ili se posavetujte s našim timom!

Za vašu hitnu potrebu, većina naših materijala su u zalihama. poručite materijal danas!

Sinonimno s kvalitetom i smatran kao referenca konkurenciji, naši laserski materijali su razvijeni prema najstriktnijim zahtevima u polju graviranja (ravnoća, boje, sastav itd.) za najkvalitetniji rezultat.

Plastike

laserski materijali

optimizujte Vaš rad sa
Gravoply™ Laser, Gravoply™ Ultra, Flexilase™, Gravotac™ sa stotinama opcija laserskih plastika u odabiru prema vašim potrebama. Obraćamo pažnju na kvalitet plastike tako da vam bude udoban i efikasan rad na vašem laseru. U svrhu pomoći da započnete s radom čim dobijete materijal, parametri su registrovani u GravoStyle™ upravljačkom programu. Arhitektonski natpisi, industrijsko obeležavanje, obeležja s Brajevom azbukom, ID tablice, manje ili više savitljive etikete, barkodovi, pečati, trofejne plakete, bedževi – koja god je primena, imamo materijal za vas! Svi naši laserski materijali su kompatibilni sa digitalnim štampanjem.

Odabir plastika/gume

Akrilici

laserski materijali

dizajn i kreativnost
S laserskim akrilicima kao što je Gravoglas™ 1 ili Akrilik, Gravotech obezbeđuje odabir jarkih boja. Gravoglas™ 1 je razvijen za pozadinsko lasersko graviranje, zatim možete da ispunite gravuru Gravolaque bojom za personalizaciju vaših natpisa. Otporan na UV zrake i hemijske agense, lak za čišćenje, ovaj materijal je idealan odabir za izradu profesionalnih plaketa za spoljašnjost. Za više kreativnosti, rang Akrilik je dizajniran za lasesko prosecanje za stvaranje vizuelne komunikacije, displeja, poklona, promotivnih materijala, trofeja, nagrada, modela itd. Vrlo otporan i proziran, čist Akrilik rezultuje realnoj alternativi staklu. Proziran, opal, ledeni, fluorescentni – plus odabir boja i finiša daje beskrajnu inspiraciju!

Odabir akrilika

Metalik materijali

laserski materijali

visokokvalitetni metalni finiš
Tražite metal za lasersko graviranje? Odaberite iz našeg izbora aluminijuma i plastika sa metalnim odsjajem. Predlažemo nekoliko finiša: mat, sjajni ili četkani. Postignite crnu tamnu gravuru sa Gravolase™ Metallics, Gravostral™ i AlumaMark®. Gravoxal™ prirodni aluminijum je dostupan od 0,5 mm (.02’’) do 4 mm (1/6’’) debljine kao odgovor na vaš zahtev. Druge boje su odlične za lasersko graviranje sa izuzetnim kontrastom srebrne boje. Možete da personalizujete tako što ćete uneti Gravolaque boju. Profesionalni natpisi, bedževi, trofeji i nagradne plakete, prednji paneli, etikete, barkodovi – mi imamo materijal za svaku vašu primenu! I za grubo radno okruženje, DuraBlack® je najotporniji aluminijum.

Drvo za laser

laserski materijali

bolje po prirodu, bolje po vas
Laser Wood je potpuno prirodan drveni proizvod za gravoranje razvijen od strane Gravotech-a. Dostupan od bukve, hrasta, oraha i breze iz šuma koje su upravljane od strane PEFC™ (The Program for the Endorsement of Forest Certification). PEFC™ je internacionalna, non-profit, nevladina organizacija koja promoviše održivo upravljanje šumom i očuvanje. Zbog ovog vas uveravamo da porudžbinom Laser Wood od breze, dobijate ekološki materijal bez ikakvih hemijskih dodataka. Ovaj atraktivni prirodni drveni materijal je pogodan za unutrašnji natpis, arhitektonske modele, poklone i bilo koju drugu kreativnu primenu.