Glodala

širok izbor glodala, insert-a i dijamanata s karakteristikama visoke izdržljivosti, eknomičnosti i lakoći upotrebe - bez obzira na brend Vaše mašine

Twincut: pametan odabir

Razvijen od strane Gravotech+a, TWINCUT kombinuje lakoću korisnika kompletne dužine prelaznih glodala sa troškom manjih. TWINCUT promenjiva glodala su dizajnirana da se koriste sa samo jednim držačem
TWINCUT širok rang inserta pokriva sve primene u graviranju i prosecanju, od plastike do graviranja nerđajućeg čelika do prosecanja plemenitih metala.
S jednim jednistvenim držačem i njegovom ponovnom upotrebom sa širokog izbora karbidnih inserta možete da sačuvate do 30% ukupnih troškova na glodala za mehaničku obradu.

Ostale vrste glodala

  • Onecut
  • Percut
  • Dijamanti

Originalno upotrebljeno na ručnim graverskim mašinama, ONECUT glodalo za graviranje je dostupno od HSS čelika ili karbida u 3 različita prečnika (3.17mm, 4.36mm and 6.35mm) kao najširi rang po pitanju primene. ONECUT su glodala pune dužine i prelaznosti laka za upotrebu: jednostavno spustite vaše ONECUT glodalo u spindlu mašine, stegnite i gravirajte. Lako i precizno podešavanje osiguravaju konstantnu dubinu.


Kliknite ovde za pregled izbora ONECUT glodala

PERCUT su graverska glodala visoke performanse dizajnirani da se koriste na mašinama sa futerom ili visokofrektentnom spindlom. Dostupno u 3 prečnika: 3.00mm, 4.00mm i 6.0mm. PERCUT glodala su izumljena za najzahtevniju mašinsku obradu, uključujući prosecanje nerđajućčeg čelika.

Kliknite ovde za pregled izbora PERCUT glodala

Dijamantska glodala ‘grebu’ materijal u odnosu na graverska glodala. Stvaraju fino i precizno markiranje bez potrebe za dubinom. Mogu da rade neravne površine i podnesu visoku brzinu. Rotarajući dijamanti postižnu malo dublje markiranje. Za sve primene dijamanti su dostupni u ONECUT ili TWINCUT formatu. Dijamanti se koriste u različitim poslovima i industrijama: od markiranja sledljivosti na metalima do finog osetljivog graviranja na staklu.

Kliknite ovde za pregled izbora dijamantskih glodala

 

Lista odgovarajućih mašina

GLODALA M10 M20 v2 M20 v3 / M40 IS200 IS400 ISX000
ONECUT karbid ili čelik DΦ=3.17mm
ONECUT karbid ili čelik DΦ=4.36mm
ONECUT karbid ili čelik DΦ=6.35mm
ONECUT dijamant DΦ=3.17mm
ONECUT dijamant DΦ=4.36mm
ONECUT dijamant DΦ=6.35mm
✓ (samo spindle s futerom)
✓ (samo spindle s futerom)
TWINCUT karbid DΦ=4.36mm
✓ (samo spindle s futerom)
✓ (samo spindle s futerom)
TWINCUT dijamant DΦ=4.36mm
✓ (samo spindle s futerom)
✓ (samo spindle s futerom)
PERCUT karbid DΦ=3mm
✓ (samo spindle s futerom)
✓ (samo spindle s futerom)
PERCUT karbid DΦ=4mm
✓ (samo spindle s futerom)
✓ (samo spindle s futerom)
PERCUT karbid DΦ=6mm
✓ (samo spindle s futerom)
✓ (samo spindle s futerom)

Radni vek alata i lako graviranje na metalu

Odabir esencijalnih dodatana za mehaničko graviranje
Postignite precizno prosecanje i graviranje na feritnim, neferitnim metalima i staklu uz pomoć našim profesionalnih podmazivača. Za upotrebu na metalu i osetljivim materijalima kao što su staklo i kristal naši lubrikanti optimizuju radni vek glodala i čuva vašu opremu pri tom pobošljavajući kvalitet mašinske obrade. Odaberite rastvorivo ulje za graviranje na staklu, Engravolube pastu za graviranje na većini metala kao što su aluminijum, mesing, čelik ili nerđajući čelik. Polycoupe sprej: za jake metale kao što su čelik, liveno gvožđe ili aluminijum ili za podmazivanje glodala, i Surfex kao najbolji lubrikant za aluminijum. U dodatku za dobar rezultat graviranja, korišćenje ovih graverskih dodataka će zaštititi vaša glodala i mašinu. Samo ih testirajte!