Dodaci za graviranje

boje, dodaci za lasersko markiranje, sredstva za čišćenje, tečnosti za hlađenje, lubrikanti itd.

Trajno markiranje

i kontrast

Lasersko markiranje za metale, boje i razređivači, oksidi, voštani štapiči i vrući transfer.
Kombinujte CO2 lasersko ili mehaničko graviranje sa širokim izborom ispune bojom i oksidima za neverovatne rezultate! Gravotech predlaže dodatke kao što su TherMark® i CerMark® sprejevi, vrhunske proizvode za postizanje crnog markiranja laserom. Ovi laserski dodaci su kompatibilni sa nerđajućim čelikom, titanijumom, hromom, niklom, aluminijumom, čelikom, bakrom, mesingom i velikom većinom tvrdih metala. Dostupno u spreju, pasti i traci za stvaranje visokog kontrast i trajnog crnog markiranja. Kao snabdevač dodacima za graviranje, takođe nudimo boje kao što su Gravolaque i Nitrolaque, okside kao što su Aloxide i Gravoxide, hladne vošđtane štapiće i folije za vruće otiskivanje. Zasigurno ćete pronaći dodatak ta graviranje prema vašoj želji i potrebi.

Idealna čistoća

Za proizvod visokog kvaliteta

Za savršen rezultat graviranja

Naša selekcija proizvoda za čišćenje garantuje efikasnost i zaštitu materijala i alata. Ekološki agent u obliku spreja ili upredene krpe, Gravoclean je idealan za uklanjanje tragova na tablama nakon graviranja čak i na najosetljivijim materijalima kao što je akril ili ABS. Za čišćenje površine metalnih tablica imamo unevrzalni agent za čišćenje. Industrijski sprej za odmašćivanje je preporučuje za uklanjanje tragova lepljenja kod metala. Na vašoj laserskoj mašini u cilju uklanjanja ostataka dima i prašine, i produženja radnog veka optici koristite Gravoclean.

Pričvrstite, održite i fiksirajte

sve predmete koje gravirate

Nađite rešenje za repozicioniranje ili trajno pričvršćivanje glatkih, grubih i krivih površina.
Upotrebite benificije Gravotech-ove usluge lepljenja! Sačuvajte vreme i poručite materijale za graviranje sa adhesivom, odgovarajućim za unutrašnju i spoljašnju upotrebu! Odabrite između 2 standardna adhesiva: 467MP vam omogućava da pričvrstite predmete glatke površine dok 468MP pokazuje odlične rezultate sa grubim ili teksturiranim površinama. Koristite naše adhesive za lepljenje i pričvršćivanje graviranih pločicam natpisa i etiketa, privremeno ili ih trajno učvrstite bez obzira na površinu. S našom zaštitnom trakom postignućete precizno graviranje pritom štiteći osetljive materijale kao što je mesing visokog kvaliteta.

Gravogrip™

držanje materijala prilikom obrade ili graviranja

Esencijalni dodatak za stezanje materijala u svakomdnevnom poslu obeležavanja.
Da li tražite brzo i efikasno rešenje za osiguravanje pozicije materijala prilikom graviranja ili prosecanja? Gravogrip™ je rešenje! Sa Gravogrip™, možete da učvrtite materijal u mestu, čak i onaj s adhesivom. Nema mekanih stegica, nema lepka, nema vakuumskog stola. Ovaj fleksibilni materijal staje na sto mašine za graviranje osiguravajući materijal u mestu za graviranje ili prosecanje. Takođe održava ravnoću najtanjih materjala prilikom mehaničkog ili CO2/Fiber laserskog graviranja. Gravogrip™ je dostupan u veličini 1220 mm x 610 mm za velike table kao i za različite manje veličine. Koristite, čistite, ponovo upotrebite, Gravogrip™ je esencijalan za svakodnevni rad!