Galaxy-M D.O.O. » Proizvodi » Laseri » Laserske mašine za markiranje: Fiber, Hybrid, Green i CO2 » Laserske mašine za intergaciju u proizvodnu liniju

Laserske mašine za intergaciju u proizvodnu liniju

Od primene koje zahtevaju visoku preciznost na egzotičnim legurama kao što su titanijum i inkonel (za aero industriju) do velikih karaktera dubljeg markiranja koji mogu da izdrže grubo okruženje, Technifor ima lasersko rešenje koje ide u susret vašim zahtevima.

Technifor-ov predodređeni softver za sledljivost sadrži prečice i nudi brzo generisanje UID, GS1, AIM kompatibilnih kodova bez greške.

Moćni i fleksibilni „Proizvodni Mod“ dopušta povezivanje sa spoljnjim bazama podataka eliminišući greške unosa. Na primer, operator skenira radni nalog i traženi podaci će se popuniti u odgovarajuća mesta na ID tablici.

Easy to integrate and communicate

Naše laserske mašine za markiranje idu u susret industrijskim standardima i mogu lako da se instaliraju u novu ili postojeću proizvodnu liniju.

Odabrati odgovarajuću lasersku mašinu je esencijalno: bojenje površine, skidanje površinel, 2D ili 3D gravura, razni efekti i rezultati su mogući i svaka primena ima odgovarajući laser!

Pronaćićete laserski sistem koji bi odgovarao vašim potrebama među širokim rangom tehnologije i snaga.

Naši tehnički timovi mogu da izvedu testove u realnim uslovima na vaše delove i preporučiti  parametre ili dodatke.