Galaxy-M D.O.O. » Proizvodi » Laseri » Laserske mašine za markiranje: Fiber, Hybrid, Green i CO2

Laserske mašine za markiranje: Fiber, Hybrid, Green i CO2

Direktno markiranje delova (DPM) – Visoki kontrast, brzo markiranje i fleksibilnost.

Technifor laseri osiguravaju dobar kvalitet, visoku brzinu, bezbedno markiranje i dizajn za najtežu okolinu. Mašine mogu lako da se automatizuju i pažljivo su osmišljenje u cilju očuvanja vašeg vremena, novca i energije.  

Zbog godina u struci, Technifor je u mogućnosti da razvije kompletna rešenja obeležavanja i sledljivosti u svim industrijskim primena. Ove raznovrsne mašine su potpuno funkcionalne u nekim od najvećih industrija automobila, aeronautike, energetike i nafte.

Neograničena rešenja markiranja! 

Za lako uklapanje u proizvodnu okolinu, Technifor mašine za markiranje su dostupne u dve verzije: integrišuće or stacionarne.

S ovim mašinama za markiranje vaše mogućnosti nisu nikad ograničene jer su sve dostupne u 2 verzije, možete da odaberete najbolje rešenje koje bi se uklopilo u vaše proizvodne mogućnosti.

Technifor je specijalnozovan za 4 ključne laserske tehnologije: Fiber, DPSS, Green i CO2 lasere. Ovaj kompletan rang laserskih rešenja ide u susret svim specifičnim potrebama za markiranje. Podešavanje različitih talasnih dužina vam omogućuje:

  • Markiranje visokog kontrasta

  • Brzo markiranje,

  • Dubinsko graviranje

Ova laserska rešenja mogu da rade Datamatrix, QR kodove, alfanumeričke serijske brojeve, 1D i 2D barkodove, logo-e i mnogo toga više… 

Koji materijali mogu da se markiraju laserom?

Sa Technifor-ovim laserskim mašinama možete da postignete rezultate na bilo kojem materijalu. 

  • Ove laserske mašine mogu da markiraju na metalu: nerđajući čelik, aluminijum, zlato, srebro, titanijum, bronza, platina, bakar i mnogo toga više.

Saznajte više o markiranju na metalima

  • Takođe mogu da obrađuju plastike: ABS, polikarbonat, poliamid, PMMA i razbne druge plastike.

Saznajte više o markiranju plastike

  • I drugi materijali kao što su staklo, keramika, drvo, karton.

Saznajte više o materijalima

Prilagođena rešenja

Ako imate specifičan projekat markiranja, možemo pomoći u svakom koraku. Technifor izrađuje posebna rešenja samo za Vas. 
Personalizacija može da varira od dodataka do softvera. Godine industrijskog razvoja doprinose brzom industrijskom razvoju prilagodljivih rešenja – bez obzira koliko je taj zasebna izrada mala.

Saznajte više

  • Pilotirajte i automatizujte svoj sistem!

Kontrolišite proces povezivanjem sa bazom podataka, rešenjima za sigurnosno očitavanje na bilo kojoj proizvodnoj liniji ili radionici.

Saznajte više