Galaxy-M D.O.O. » Proizvodi » Dot Peen

Dot Peen rešenja za grebanje i tačkasto industrijsko obeležavanje

U susretu kodiranju i identifikaciji industrijskih delova, Technifor je izumeo dot peen markiranje 1981. godine. Proilagođen proizvođačima širom sveta, ova tehnologija trajnog markiranja i sledljivosti je od potpunog poverenja zbog pouzdanosti.

Zbog koraka unapred, naš brend neprestano razvija nova rešenja posvećena progresu industrijskih markiranja i nudi 2 tehnologije mehaničkog obeležavanja:

  • Dot peen markiranje: omogućuje industrijsko graviranje teksta, brojeva i Datamatrix kodova tačku po tačku, koristeći naprednu brzinu
  • Markiranje grebanjem: korišćenje kontinualne linije za tiho industrijsko obeležavanje koje ne ostavlja opiljke i pravi buku.

Mašine za integrisanje (dot peen ili grebanje):

Povećajte produktivnost sa kontinualnim obeležavanjem!  

Integrisane direktno na vašu proizvodnu liniju, Technifor-e glave za markiranje su kompaktne i moćne, pružajući superiorne rezultate u kvalitetu i brzini markiranja.

Prenosive ručne mašine (dot peen): 

Nudi fleksibilnost prenosivog markiranja!

Kako podneti veliku količinu delova velikog projekta u različitim pozicijama? Sa prenosivim dot peen mašinama za markiranje s lakoćom možete da obeležite bilo koji deo. Technifor rešenja za markiranje su osmišljena da budu lagana i laka za korišćenje.

Samostalne mašine (dot peen): 

Odaberite mašinu i obeležavajte tačke! 

Mogu li razičiti delove raznih veličina biti obeleženi u vašoj radionici? Naše samostalne mašine su dizajnirane da traju i lako se koriste.

Glavna razlika između dot peen i grebajućeg markiranja?

Dot peen markiranje je brzodirektno i trajno.

Technifor trenutno nudi 2 tipa dot peen mašina za markiranje: elektromagnetske ili pneumatske.

Grebajuće mašine za markiranje nude preciznoduboko i čisto graviranje. Stilus igla ulazi u materijal i pomerajući po X i Y osi grebe površinu dela i izvršava obeležavanje. Za industriska graviranja koja zahtevaju brzinu, koristite pneumatsku mašinu. Ako je potrebno više preciznosti, upotrebite elektromagnetsku.  Često su upotrebljavane za markiranje VIN brojeva na šasijama automobila, grebanje nudi tiho rešenje bez opiljaka. Samo u jednoj operaciji, markirajte alfanumeričke karaktere i Datamatrix kod! Dot peen omogućuje jedno markiranje da se osposobi na nejednakim površinama bez gubljenja kvaliteta visokog kontrasta zbog 3D stilus igle kao jedna od Technifor-ovih inovacija.  Visoka brzina i mali troškovi održavanja su dva ključna elementa industrijskih mašina za grebanje.

Obuka

Obratite nam se u slučaju potrebe za obukom za rad na Gravographovim proizvodima

Servis i logistika

Pružamo logistiku i servis u svim aspektima Gravographovih proizvoda

Konsultacije

Za svaku nedoumicu u vezi sa Gravographovim materijalima, mašinama, dodatnom opremom možete da nas kontaktirate.

Za svaku informaciju u vezi s Gravograph-ovim i Technifor-ovim proizvodima i uslugama obratite nam se putem forme!

Upišite Vaše ime ili naziv preduzeća
Upišite email na koji ćemo da uzvratimo odgovor
U slučaju da ste sprečeni da odgovorite preko maila, možemo da se javimo na broj telefona koji ostavite. Polje nije obavezno.
Upišite temu ili zahtev
Odaberite proizvode iz naše kategorije za koje želite informacije.
* Uslužno graviranje ne radimo *