Galaxy-M D.O.O. » Proizvodi » CNC mašine » ISX000 Serija

ISX000 serija

Gravograph-ove mehaničke graverske mašine velikog formata su savršene za profesionalnog gravera. Pružajući snažan motor spindle sa jednosmernom strujom, podesivom brzinom rotacije, krutim okvirom monoblok okvirom od zavarenog čelika i crvenim laserskim zrakom, graviranje i prosecanje su potpis ISX000 serije. 

Sa najvećom radnom površinom 1220 x 610 mm i neograničenom Y osom, garantovan je potpun pristup radnoj površini i postavljanje većih panela. Možete da kombinujete mašinu sa opcionim dodacima kao što su dodatak za cilindrično graviranje, sistem podmazivanja, stege velike površine da povećate mogućnosti.

Za mašine profesionalnog izgleda i dodatne snage birajte XP verzije ISX000 mašina. Perciznost i brzina su ključni faktori u dizajnu XP verzije. Pokretnuti servo motorima, radna brzina je povećana od 30 mm/s na 60 mm/s dok u praznom hodu je brzina povećavana sa 60 mm/s na 240 mm/s. Gravirajte preciznije i brže sa XP verzijom!

Svaka ISX000 serija mehaničkih graverskim mašina sadrži Gravostyle softver u paketu. Novi interfejs je orijentisan na jednostavnost. Toolbar meni prati hronološki redosled kompozicije zadatka. Intuitivne grafičke ikone omogućavaju ubrzano učenje i razumevanje svake fukcije u programu. Podesiva paleta i shorcut bar ubrzavaju pristup omiljenim alatkama. Na nove i iskusne korisnike koji zaborave kako da koriste neke mogućnosti ugrađena je korak-po-korak funkcija Dynamic Help Assistant™ (DHA™) koja pomaže da napravite korak dalje i budete produktivni od prvog momenta.