Galaxy-M D.O.O. » Proizvodi » CNC mašine » ISX000 Serija

ISX000 serija

Gravograph-ove mehaničke graverske mašine velikog formata su savršene za profesionalnog gravera. Pružajući snažan motor spindle sa jednosmernom strujom, podesivom brzinom rotacije, krutim okvirom monoblok okvirom od zavarenog čelika i crvenim laserskim zrakom, graviranje i prosecanje su potpis ISX000 serije. 

Sa najvećom radnom površinom 1220 x 610 mm i neograničenom Y osom, garantovan je potpun pristup radnoj površini i postavljanje većih panela. Možete da kombinujete mašinu sa opcionim dodacima kao što su dodatak za cilindrično graviranje, sistem podmazivanja, stege velike površine da povećate mogućnosti.

Za mašine profesionalnog izgleda i dodatne snage birajte XP verzije ISX000 mašina. Perciznost i brzina su ključni faktori u dizajnu XP verzije. Pokretnuti servo motorima, radna brzina je povećana od 30 mm/s na 60 mm/s dok u praznom hodu je brzina povećavana sa 60 mm/s na 240 mm/s. Gravirajte preciznije i brže sa XP verzijom!

Svaka ISX000 serija mehaničkih graverskim mašina sadrži Gravostyle softver u paketu. Novi interfejs je orijentisan na jednostavnost. Toolbar meni prati hronološki redosled kompozicije zadatka. Intuitivne grafičke ikone omogućavaju ubrzano učenje i razumevanje svake fukcije u programu. Podesiva paleta i shorcut bar ubrzavaju pristup omiljenim alatkama. Na nove i iskusne korisnike koji zaborave kako da koriste neke mogućnosti ugrađena je korak-po-korak funkcija Dynamic Help Assistant™ (DHA™) koja pomaže da napravite korak dalje i budete produktivni od prvog momenta.

Obuka

Obratite nam se u slučaju potrebe za obukom za rad na Gravographovim proizvodima

Servis i logistika

Pružamo logistiku i servis u svim aspektima Gravographovih proizvoda

Konsultacije

Za svaku nedoumicu u vezi sa Gravographovim materijalima, mašinama, dodatnom opremom možete da nas kontaktirate.

Za svaku informaciju u vezi s Gravograph-ovim i Technifor-ovim proizvodima i uslugama obratite nam se putem forme!

Upišite Vaše ime ili naziv preduzeća
Upišite email na koji ćemo da uzvratimo odgovor
U slučaju da ste sprečeni da odgovorite preko maila, možemo da se javimo na broj telefona koji ostavite. Polje nije obavezno.
Upišite temu ili zahtev
Odaberite proizvode iz naše kategorije za koje želite informacije.
* Uslužno graviranje ne radimo *