IS serija

IS serije mehaničkih graverskih mašina su poznate u svetu po preciznosti i izdržljivosti. Ako radite sa osetljivim materijalima, proizvodite proizvode označavanja ili obeležavate industrijske delove, Gravograph-ova IS serija mehaničkih mašina će Vam pomoći da razvijete posao.

Osmišljene za graviranje, prosecanje i dubinski rad, mogućnosti proizvodnje su beskrajne pripremajući Vas za posao.

Gravograph IS200 je kompaktna mehanička graverska mašina osmišljena da radi na objektima manje i srednje veličine. Sa radnom površinom 80 x 225 mm, IS200 je odlična uvodna mašina u biznis.

Gravograph IS400 je najpopularnija mehanička mašina proizvođača. Sa radnom površinom 305 x 210mm lako možete da izrađujete ADA označavanje (Brajeva azbuka) i personalizujete predmete srednje ili veće veličine. Personalizacija postaje jednostavna zahvaljujući crvenom laserskom snopu koji služi sa perliminarno kretanje i proveru mesta gravure. S ovom funkcijom, možete lako da odredite radnu površinu i brzo izradite gravure bez mnogo prethodnog znanja iz ove oblasti.

Gravograph IS400 Volume je verzija prethodno navedene graverske mašine sa dodatnim mogućnostima. Njen dizajn sastavljen je od motorizovanog sistema koji omogućava potpun pristup radnoj površini i postavljanje predmeta. Promena sa ravnih na cilindrične predmete nikad nije bila lakša.

Obuka

Obratite nam se u slučaju potrebe za obukom za rad na Gravographovim proizvodima

Servis i logistika

Pružamo logistiku i servis u svim aspektima Gravographovih proizvoda

Konsultacije

Za svaku nedoumicu u vezi sa Gravographovim materijalima, mašinama, dodatnom opremom možete da nas kontaktirate.

Za svaku informaciju u vezi s Gravograph-ovim i Technifor-ovim proizvodima i uslugama obratite nam se putem forme!

Upišite Vaše ime ili naziv preduzeća
Upišite email na koji ćemo da uzvratimo odgovor
U slučaju da ste sprečeni da odgovorite preko maila, možemo da se javimo na broj telefona koji ostavite. Polje nije obavezno.
Upišite temu ili zahtev
Odaberite proizvode iz naše kategorije za koje želite informacije.
* Uslužno graviranje ne radimo *