Izrada znakova i obeležja

Potrebe Vašeg klijenta

Više od 75 godina, Gravograph radi na polju i tržištu izrade znakova i komunikacionih sredstava za okolinu uopšteno. Kao jedna od ključnih oblasti ovih zadataka , Gravograph je stavio prelomnnu tačku u inovaciji i patentima.

TRŽIŠTE SA KONSTANTIM RAZVIJANJEM

Pristizacnjem nove tehnologije i razvojem zakonodavstva, tržište izrade znakova je u konstantnom pokretu. Ovo su neke od oblasti:

 • izlog na štandovima
 • znakovi
 • prosecanje slova
 • izrada trofeja i nagrada

Ova rešenja omogućavaju razvoj različitih projekata sa neviđenom preciznošću i kvalitetu.  

CO2 laserska tehnologija je zadivljujući alat za prosecanje i radom na različitim materijalima.

Dostupni u 80W do 150W snage, laseri su savršeni za veliku količinu izrade i veliki broj industrijske proizvodnje kao i za neke male shop-ove znakova.

The Print & Cut funkcija, dostupna kao standard kroz široki izbor Gravograph-ovih laserskih rešenja, omogućava proizvodnju znakova u neviđenoj brzini i preciznosti.

Gravograph-ova rešenja

Gravograph Vas snabdeva potpunim rangom rešenja za graviranje i prosecanje (mikro obrada i laserska tehnologija), dodacima, materijalima za graviranje i neophodnoj nabavci, plus usluge prosecanja po narudžbi da Vam pomogne u Vašem razvoju prodaje i proizvodnje. 

  1. Veliki rang rešenja za ispunjenje svačijih očekivanja, zahtevi za pojedinačni posao u maksimalnoj dostupnoj tačnosti (od proizvodnje pojedinačnih proizvoda do industrijske izrade u serijama) i da zadovoljavanje zahteva industrijske masovne proizvodnje.
  2. Funkcionalnosti i alati specijalno razvijeni za Vaš posao: dizajn ima različite nivo-e softvera za izražaanje Vaše kreativnosti, platforme s opremom i razni dodaci (spindle i mehanizmi za osiguravanje, rang drugačijih snaga lasera itd.) – čitav rang materijala za Vaš posao.
   Sistemi su legendarni zbog njihovog kvaliteta i izdržljivosti. Naročito u ovom tržištu, Gravograph-ova rešenja se ističu u sledećim krucijalnim oblastima:
Robusna i inovativna rešenja Vam pružaju priliku za nove poslovne prilike i veću fleksibilnost. 

Beneficije

KAD VAŠ ZNAK NIJE SAMO ZNAK.

Stvaranje obeležja i znakova za svaki znak nije beznačajan posao.Na samo da je potpuno esencijalan informativni alat, već i marketinška prilika da stavite bilo koji biznis iznad konkurencije. Znakovi i obeležja moraju da budu besprekorni. 

U dodatku, zakonodavstvo zahteva neke standardne po pitanju izrade informativnih znakova u javnosti za ljude sa oštećenim vidom. Zahteva se izrada reljefnih plaketa, znakova i upotreba Brajeve azbuke. 

Kao veliki lider ovog tržišta godinama, Gravograph iz grupe Gravotech je stvorio neosporiv izbor proizvoda koji bi ispunio sva očekivanja u izradi znakova.

 • Otikrijte prednost ovih rešenja u nekoliko načina:
  • Ponuda fabričkih ili rešenja po narudžbi: Gravograph se prilagođava Vama i ne obratno.
  • Konstantan kvalitet bez obzira na učestalost upotrebe (dokle god se mašina uredno održava – konsultujte se sa uputstvom koje dobijete uz mašinu) 
  • Rešenja za graviranje i markiranje su veoma pouzdani i trajaće duže nego bilo koji drugi proizvod iz konkurencije. 
 • Neke karakteristike i mogućnposti dodeljenje izradi znakova
  • Graverski materijal za bilo koje potrebe izrade
  • Mogućnost graviranja materijala i do 1 inch (25mm) debljine.
  • Dizajnerski softver razvijen posebno za vas: Gravostyle™ omogućava kontrolu gravure i laserskih parametara olakšano.

Gravostyle softver nudi sve vrste funkcionalnosti za dizajniranje oblika za izloge as kao i njihovog prosecanja  na lasersu ili CNC mašini bez potrebe modifikovanja Vaše rada. 

Za svaku informaciju u vezi s Gravograph-ovim proizvodima i uslugama kliknite kontakt i javite nam se!